فعالیت اصناف یزد در فضای مجازی ساماندهی میشود
محمد نعیمی نژاد در دومین جلسه قرارگاه مشترک فضای مجازی استان با بیان اینکه تمام فعالیتها در فضای مجازی در دو موضوع اصلی کنشی و واکنشی خلاصه میشود گفت: اولین و مهمترین اقدام در حوزه کاهش آسیبهای فضای مجازی پیشگیری است که باید قبل از بحرانی شدن و رسیدن موضوع به نهادهای امنیتی و پلیسی اجرا شود.
وی افزود: تعریف یک شکل و فرآیند نظامند در خصوص نحوه فعالیت افراد و اصناف در فضای مجازی میتواند این آگاهی را به فعالین صنفی بدهد که انجام چه فعالیتهایی میتواند مشکلاتی را برای آنها به همراه داشته باشد.
معاون دادستان عمومی و انقلاب یزد گفت: با همکاری اتاق اصناف و دستگاههای متولی باید پیجهای مربوط به اصناف استان شناسنامه دار شده و از فعالیتهای مشروع و قانونی آنها حمایت شود.
وی با اشاره به پیشرفتهای حوزه فناوری اطلاعات برلزوم آینده پژوهی در این حوزه تاکید کرد و افزود: باید حداقل در استان برنامهای را در جهت مقابله و کاهش آسیبهای حاصل از آن با لحاظ سطوح سه گانه پیشگیری تدوین کرد.
معاون دادستان عمومی و انقلاب یزد تصریح کرد: راهاندازی مرکز حامی زنان و کودکان بزه دیده در فضای مجازی از جمله اقدامات صورت گرفته است که سعی شده با حفظ هویت مددجو، از فرد بزه دیده حمایتهای حقوقی و مشاوره ای لازم صورت گیرد.هدف مرکز حامی در سه نکته افزایش هوشیاری آسیب دیدگان بالقوه، مسئولیت پذیری آزارگران و بزهکاران مجازی و در نهایت مشارکت و پویاسازی جامعه مدنی منفعل خلاصه میشود.
وی اظهار داشت: قطعا در این مسیر باید به بحث آموزش اصناف در خصوص نحوه حضور و فعالیت آنها در فضای مجازی توجه شود.
نعیمینژاد با بیان اینکه نحوه حضور و فعالیت اصناف در فضای مجازی باید متناسب با حوزه فعالیت آنها باشد تصریح کرد: این موضوع در خصوص باشگاههای ورزشی و آتلیههای عکاسی در اولویت قرار دارد.